Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

​Byg sommerhus og få tid til ro og fordybelse

Nogle mennesker har brug for at komme et godt stykke væk hjemmefra for virkelig at kunne slappe af. Tiden og pengene er dog for de fleste af os sjældent til flere årlige udlandsrejser.

Men så er det godt, at du kan bygge sommerhus lige det sted i Danmark, du allerbedst kan lide.

Hos Skovlykke Fritidshuse kan du lige nu vælge imellem 16 forskellige fritids- og sommerhuse.

Der er mulighed for medbyg, hvor vi rejser et præfabrikeret sommerhus, og du efterfølgende selv står for det indvendige, men du kan også lade os gøre det meste af arbejdet når du skal have bygget sommerhus.

Byg sommerhus med vores hjælp

Uanset hvad du ønsker med byggeri af sommerhus, tilbyder vi dig professionel rådgivning igennem hele forløbet, så du ender ud med lige præcis det sommerhus, du går og drømmer om.

Erfarne byggere af fritids- og sommerhuse i hele landet

​Hos Skovlykke Fritidshuse har vi mange års erfaring med byg af sommerhus, og vi er i både 2007, 2008 og 2009 blevet udnævnt som gazellevirksomhed af Børsen.​

Dette betyder, at vi løber lidt stærkere end alle de andre, og vi kan derfor tilbyde dig en service i topklasse, når vi bygger sommerhuse i blandt andet Vejle, Horsens og Skanderborg.

Ring til os på tlf. 70 20 88 65, hvis du har spørgsmål. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den type sommerhus, du drømmer om.​​ Alternativt kan du sende os en e-mail på mail@skovlykke-fritidshuse.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk