Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Har du taget en beslutning om at nybygge et sommerhus, er der mange ting, der skal tages højde for. Hos os får du sikker og professionel vejledning fra første dag og helt indtil dit skræddersyede sommerhus står færdigt.

Nybyg og salg af sommerhusgrunde

Skovlykke Fritidshuse er ejet og drevet af tømrermester Mikkel Nørtoft, der også sælger grunde til både nybyg af sommerhuse og helårshuse. Vi kan derfor levere hele pakken lige fra din grund til dit færdige drømmehus.

Børsen Gazelle virksomhed

Skovlykke Fritidshuse er i både 2007, 2008 og 2009 blevet udnævnt af Børsen til gazelle virksomhed, altså en af erhvervslivets absolutte hurtigløbere. Vi ser det som en blåstempling af vores hårde arbejde for vores mange glade kunder.

Grunde – sommerhusbyggeri med faste leverandører

Nybyg – faste leverandører giver godt samarbejde og gode resultater.

Vi har en række fantastiske samarbejdspartnere, leverandører og håndværkere, som vi går til, når vi går i gang med nybyg af et sommerhus. Vores erfaringer med disse sikrer dig, at du får en optimal oplevelse med nybyg af dit sommerhus.

Det er selvfølgelig vigtigt, at dit sommerhus matcher dine behov. Derfor har vi ikke mindre end 16 forskellige sommerhuse, du kan vælge imellem, så du får lige præcis det hus, du ønsker.

Nybyg af dit sommerhus – kontakt os til en uforpligtende snak

Overvejer du at skulle i gang med byggeri af sommerhus, bør du undersøge dine muligheder grundigt. Giv os et uforpligtende kald på telefon 70 20 88 65 eller send os en e-mail til mail@skovlykke-fritidshuse.dk og hør, hvad vi kan gøre for dig. Det er en sikker vinder.


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk