Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Nøglefærdige træhuse

Hvis du kunne tænke dig et helårshus i træ ligger vi inde med et flot sortiment af nøglefærdige træhuse. Som alternativ til vores fritids- og sommerhuse tilbyder vi træhuse, der er præfabrikerede på egen fabrik, hvorefter de køres til det område, du ønsker, og hejses med lastbil eller kran.

Dette giver en kort byggetid, men du får samme høje kvalitet på vores træhuse, som med vores andre fritidshuse.

Flyt ind med det samme

Med et nøglefærdigt træhus slipper du for alt bøvl og får et helt nyt hus der er lige til at flytte ind i. Vi står for alt bøvl og besvær. Vi står for byggeprocessen, leveringen og alt andet. Du skal bare sørge for at flytte ind.

Vi bygger nøglefærdige træhuse i skønne naturmaterialer

Skovlykke Fritidshuse bygger huse af høj kvalitet – fra fritidshuse og sommerhuse til skønne træhuse. Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at du kan få netop det hus, du drømmer om, og yder professionel rådgivning gennem hele forløbet fra idé til nøglefærdige fritids-, sommer- eller træhuse.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at du kan få netop det hus, du drømmer om, og yder professionel rådgivning igennem hele forløbet fra idé til færdigt fritids-, sommer- eller træhus.​

Hos Skovlykke Fritidshuse har vi mange års erfaring med byggeri af træhuse, og vi er i både 2007, 2008 og 2009 blevet udnævnt som gazellevirksomhed af Børsen.

Dette betyder, at vi løber lidt stærkere end alle de andre, og vi kan derfor tilbyde dig en service i topklasse når vi bygger nøglefærdige træhuse i Skanderborg, Horsens, Vejle og resten af Danmark.

Få et uforpligtende tilbud på nøglefærdige træhuse

Ring til os på tlf. 70 20 88 65, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at hører mere om hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at skrive til os på mail@skovlykke-fritidshuse.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores nøglefærdige træhuse. Kontakt os i dag og hør mere.​​


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk