Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Fugletårne giver dig mulighed for at nyde den danske natur

Mange, såvel danskere som turister, nyder den skønne, danske natur fra fugletårne rundt om i hele landet.

Hos Skovlykke Fritidshuse bygger vi, ud over fritids- og sommerhuse, ligeledes udkigstårne eller såkaldte fugletårne, hvorfra hele familien i ro og mag kan betragte de forskellige egnes rige natur- og dyreliv.

Hvert fugletårn er designet til at skabe en behagelig og sikker levested for fugle, samtidig med at det passer ind i omgivelserne. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og er modstandsdygtig mod vejr og vind. 

Vores tårne er præfabrikerede på egen fabrik og giver ingen gener til naturområdet.​ Vi leverer til Vejle, Horsens, Skanderborg og resten af landet.

Skræddersyede fugletårne af højeste kvalitet

Skovlykke Fritidshuse har igennem mere end 40 år leveret kvalitetsbevidst tømrerarbejde.

​Vi benytter os af en række fremragende samarbejdspartnere, der udover at effektivere processen fra idé til færdigt produkt, ligeledes er med til at opretholde den høje kvalitet, som vi leverer med fugletårne.

Vores tårne fås i mange forskellige modeller, så du har mulighed for at vælge det, der passer bedst til dit behov. Vi leverer over hele landet og altid til tiden.

Få mere information om fugletårn hos os

Kontakt os på telefon 70 20 88 65 eller e-mail mail@skovlykke-fritidshuse.dk og hør om mulighederne for at få et skræddersyet fugletårn. Gå efter sikkerhed og kvalitet når du skal have bygget et fugletårn, vælg Skovlykke Fritidshuse.​


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk