Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Nybyggeri af nøglefærdige huse

Hos Skovlykke Fritidshuse har vi stor erfaring med nybyggeri af mange forskellige hustyper. Vi ligger sågar inde med en masse nøglefærdige huse både til helårsbrug, sommerhuse, fritidshuse og meget mere. Er du i markedet for et nyt hus, har vi et flot og bredt udvalg. Men passer vores sortiment af huse ikke til dig, kan vi også hjælpe med nybyggeriet af dit drømmehus.

Vi har længe arbejdet i områderne nær Skanderborg, Horsens og Vejle, men naturligvis hjælper vi gerne kunder i hele landet. Ønsker du et nyt hus, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om der er tale om nybyggeri eller hvis du ønsker at købe et af vores nøglefærdige løsninger.

Nybyggeri af huse i høj kvalitet

Hos Skovlykke Fritidshuse har vi længe været et firma med fingeren på pulsen. Vi er sågar blevet udnævnt til gazellevirksomhed i 2007, 2008 og 2009. Så du kan nemt regne med et veludført stykke arbejde, når du vælger os som samarbejdspartner til dit nybyggeri. Som virksomhed er vi et af de helt store spillere på markedet og derfor levere vi altid et nybyggeri i høj kvalitet til aftalt tid og pris. 

Priser på nybyggeri

Ønsker du en pris på vores nybyggerier, kan du blot klikke dig ind på hvert enkelt projekt. Priserne variere naturligvis afhængigt af, hvilket hus der er tale om. Ønsker du at snakke om et nybyggeri af dit drømmehus, er du også velkommen til at ringe til os og få en snak om projektet, så vi kan begynde at finde frem til en pris på arbejdet hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os ved tlf. 70 20 88 65. Du kan også skrive til os gennem mail: mail@skovlykke-fritidshuse.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk