Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Fundering med Ancopile funderingsskruer

Hos Skovlykke Fritidshuse har vi opfundet egne funderingsskruer, der gør det muligt at rejse gangbroer, fugletårne og andre byggerier i naturområder eller på våde og bløde arealer. 

Vores funderingsskrue består af en og to meter lange galvaniserede stålrør med et enkelt kraftigt gevind på, samt en top til at bygge videre på. Innovationen i skruen ligger i et system der omsætter vridningsmomentet ved iskruningen til bæreevne.

En anden fordel ved fundering med vores skruer er, at  alle spor efter et byggeri også kan fjernes igen. Når bygningen er væk igen, kan funderingsskruerne bare skrues op, og efterlader ingen spor i jorden.

Skruefundamenter til ethver formål

Med vores funderingsskruer undgår du det besværlige jordarbejde, der er forbundet med funderingsarbejdet. Det er muligt at starte byggeriet uden at forberede byggegrunden, og dermed skære ned på byggetiden for dit byggeprojekt.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder i Jylland, Fyn, Sjælland og øerne med Ancopile funderingsskruer. Vi servicerer både private, erhverv og danske kommuner.

Kontakt os og hør mere om fundering med funderingsskruer

Har du brug for hjælp til fundering i forbindelse med et byggeprojekt, eller har du spørgsmål vedrørende vores Ancopile funderingsskruer?

Kontakt os på telefon 70 20 88 65 eller e-mail mail@skovlykke-fritidshuse.dk for en uforpligtende snak om dine muligheder. 


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk