Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Pilrensningsanlæg

Pilerensningsanlæg – Skovlykke Fritidshuse er eksperten

Skovlykke Fritidshuse er din lokale ekspert i pilerensningsanlæg. Vi er autoriseret kloakmestervirksomhed og har gode erfaringer med etablering af pilerensningsanlæg i både Uldum og Hedensted.

Pilerensningsanlæg – en løsning for fremtiden

Et pilerensningsanlæg er det eneste rensningsanlæg, der renser spildevandet 100 procent uden at udlede noget som helst til naturen. Herudover kan man oven i købet bruge pilen til for eksempel at fyre med, og derfor kan man kalde et pilerensningsanlæg for en win-win situation.

Pilerensningsanlæg – sådan fungerer det

Princippet i et pilerensningsanlæg, som de for eksempel er lavet i Uldum og Hedensted, går ud på, at spildevandet fra en husstand udledes til et 1,5 meter dybt bassin, der er tætnet med en uigennemtrængelig membran.

Pilestiklinge renser dit spildevand

I bassinet er jorden lagt tilbage og heri er plantet en række pilestiklinge, der langsomt fordamper alt vand og optager alle dele af spildevandet. Om vinteren ophober spilde- og regnvandet sig, inden pilen i vækstsæsonen igen begynder at omsætte det.

Pilerensningsanlæg i Hedensted og Uldum

I blandt andet Uldum og Hedensted har Skovlykke Fritidshuse anlagt pilerensningsanlæg, der renser spildevand uden udledning. Som autoriseret kloakmester har vi derfor masser af erfaring med helt udledningsfri rensningsanlæg.

Sådan får du et pilerensningsanlæg

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for at få et pilerensningsanlæg, så kontakt Skovlykke Fritidshuse på tlf. 70 20 88 65. Vi har masser af erfaring i etablering af pilerensningsanlæg og kan skræddersy anlægget præcis, så det opfylder dit behov. 


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk