Har du spørgsmål? Ring idag på
7020 8865

Gangbroer & fiskebroer

Hos Skovlykke Fritidshuse ApS har vi stor erfaring med konstruktion og etablering af gangbroer og fiskebroer. Gangbroer anvendes som regel hvor der er behov for en gangbar passage over vand. Uanset om der er tale om et vandløb eller en kyst-til-kyst passage, så kan vi med sikkerhed finde en kvalitetsløsning.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med etablering af nye gangbroer eller fiskebroer i Vejle, Horsens, Skanderborg og resten af Jylland. 

Når vi bygger nye gangbroer og fiskebroer, forstår vi, at hver kunde har specifikke forhold at tage hensyn til. Derfor skræddersyer vi altid vores gangbroer og fiskebroer så de kan tilpasses til dine behov og ønsker, brokonstruktionen og de tilhørende brosektioner. 

Hos Skovlykke Fritidshuse har vi igennem de sidste 40 år leveret kvalitetsløsninger indenfor blandt andet tømrerarbejde og kloakarbejde. 

Udover konstruktion af gangbroer og fiskebroer tilbyder vi også:

Brokonstruktion med fokus på sikkerhed og kvalitet

Vi fremstiller vores brokonstruktioner, samt de tilhørende brosektioner efter dine behov, så du kan vandre sikkert og let hen over naturens mange udfordringer. Med vores gangbroer, garanterer vi tørre fødder og en løsning du kan få glæde af mange årtier ud i fremtiden.

Hos Skovlykke Fritidshuse konstruere vi kun broer i højeste kvalitet og med de bedste materialer. Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor bestræber vi os på at levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gangbroer

Er du interesseret i at høre nærmere om vores gangbroer eller fiskebroer? Kontakt os på telefon 70 20 88 65 eller e-mail mail@skovlykke-fritidshuse.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.


Over 90 personer synes godt om os på FacebookSkovlykke Fritidshuse - ​​Kærvejen 42, 7171 Uldum
Telefon: +45 70 20 88 65
mail@skovlykke-fritidshuse.dk